Köp vår ost

Vi vill att alla ska ha möjlighet att njuta av vår 100 % svenska, lokalproducerade ost. Nedan några inköpsalternativ för att du snabbt och enkelt ska hitta det bästa sättet för dig!

Vår egen webbshop

WEBBSHOPEN HAR SOMMARSTÄNGT!

Värmen kom hastigt i år så vi får tyvärr stänga vår webbshop lite tidigare än beräknat. Kvalitet är viktigt för oss och nu har det blivit för varmt för ostleveranser. 

Vi meddelar i god tid när webbshopen öppnar igen.

Önskar er alla en magisk sommar!

Här kan du köpa alla våra ostar! Lägg din beställning senast måndag innan klockan 10, så kommer dina ostar att vara hos dig i god tid för att smaksäkra helgfrukosten. Leveransen sker med PostNord och över hela Sverige.
Via vår webbshop kan du nu också köpa och ge bort ost till nära och kära. Då skickar vi paketet direkt till den du önskar. Vill du skicka med en personlig hälsning går det också jättebra.

Se våra ostar

 

Gäsene Ostbutik

Vägg i vägg med mejeriet ligger vår Ostbutik. Förr var det böndernas mötesplats men idag är det en nyrenoverad fräsch butik där alla som uppskattar god ost och smakfulla lokalproducerade delikatesser träffas för att handla. I sortimentet finns så klart våra ordinarie ostar men också specialostar som du inte kan handla någon annanstans. Välkommen!

Läs mer om Ostbutiken

 

Hitta butiken närmast dig

Här finns en lista med adresser till alla våra återförsäljare i hela Sverige. Du kan också på ett enkelt sätt hitta butiken som ligger bäst till för dig.

Hitta butik

 

Marknader och mässor, butiksdemo och Ostvagnen

Allra roligast är det när vi får tillfälle att träffas på riktigt och berätta lite mer om våra goda och krämiga ostar. Titt som tätt hittar du oss därför på mässor, i butiker och på andra roliga platser. I vår kalender finns information om var vi kommer dyka upp härnäst. Vi ser fram emot att ses!

Kalender