Köpvillkor

Allmänt

För att handla i webbshoppen måste du vara 18 år.

 

Priser och betalning

Samtliga priser anges i svenska kronor inklusive moms. Fraktkostnad tillkommer och läggs till slutpriset i kassan. I kundvagnen kan du se det totala priset för ditt köp, inklusive alla avgifter så som moms, frakt och betalning.

 

Leveranser

Vi levererar till hela Sverige.

Vi skickar alla våra paket med Postnord och tjänsten "PostNord MyPack Home" vilket innebär att paketet ställs utanför dörren om du inte är hemma.

Vi packar din order på tisdagar. Beställer du på måndagen före klockan 12.00 har du normalt din leverans på onsdag samma vecka. För närvarande levererar vi endast inom Sverige.

 

Fraktkostnad

Till priserna tillkommer kostnad för frakt. För varje försändelse debiteras 99:- (inkl moms). Fraktfritt när du handlar för 1 000 kr eller mer. 

 

Ångerrätt

Observera att livsmedel inte omfattas av ångerrätten och du kan därför inte ångra ditt köp.

 

Reklamationer

Du måste reklamera en felaktig vara eller leverans till oss i skälig tid. Om du mottagit en skadad produkt, eller vi skickat fel vara, ska du snarast efter att du tagit emot varan, skicka en reklamation till oss via e-post, . Varan ska också återsändas i likadan förpackning och med samma transportföretag som när den mottogs, tillsammans med en utförlig beskrivning av felet. Om vi inte kan skicka en ny vara till dig inom skälig tid, återbetalar vi vad du betalat för den skadade eller felaktigt skickade varan. 

 

Återbetalning

Om dina beställda varor är dåliga eller skadade försöker vi i första hand ersätta dig med nya produkter. Om detta inte är möjligt kommer vi att göra en återbetalning till dig via Klarna. I vissa fall kan vi stoppa en faktura innan den förfaller till betalning, men du måste då få det bekräftat av oss i mail. För alla frågor om reklamation, hör av dig till Gäsene Mejeri på e-postadress . Ange då namn, kontaktuppgifter och ordernumret du fick i samband med ditt köp på Gäsene mejeri.

 

Ändringar

Vi förbehåller oss rätten att ändra våra köpvillkor utan något föregående varsel. Vi förbehåller oss även rätten att neka en obetald order i alla skeden. De priser och köpvillkor som gällde vid beställningstillfället är också det som gäller för ditt köp.

 

Bilder

Ostarnas och förpackningens utseende kan variera.